Barça

L’equip dels grans reptes

La multitudinària resposta de socis i aficionats reforça el poder d’atracció del Barça del triplet, que ambiciona marcar un rècord en el partit de Champions contra el Madrid al Camp Nou

El club, que va començar oferint quatre entrades de franc per soci, s’acosta a completar tot l’aforament venut, confiant que no hi hagi restricció

No serà un partit més. El duel de la Champions femenina que el Barça jugarà contra el Madrid el 30 de març, de tornada dels quarts de final, serà molt especial perquè serà el primer que les blaugrana juguen amb públic al Camp Nou –hi van jugar contra l’Espanyol a porta tancada, a causa de les restriccions de la pandèmia–. S’hi afegeix, a més, un repte que encara fa més cridanera la cita. El Barça espera penjar el cartell d’entrades exhaurides i, si el grau d’assistència s’acosta al de peticions, la cita marcarà rècords en el nombre de públic d’un partit femení. Una mostra més del poder d’atracció del Barça del triplet, que camina amb pas ferm en totes les competicions.

El condicionant del soci

Les entrades han volat des que el club les va oferir. Va obrir un primer període de 24 hores d’exclusivitat per als socis, que podien demanar quatre entrades per carnet de franc (només amb els costos de gestió, de 2,5 euros per entrada). Aquesta ganga es converteix ara en condicionant, perquè l’adquisició massiva d’entrades per part de socis que no les han hagut de pagar no assegura que acabin omplint els seients en un partit de tornada –l’anada és vuit dies abans– i en un horari de tarda (18.45 h) d’un dimecres. Per als que no són socis, les entrades tenen preus d’entre 9 i 15 euros, tot i que els dos primers dies hi havia un descompte del 50% comprant-les al web. Tot i que ara mateix hi ha unes restriccions del 70%, el club ha tingut en compte l’aforament complet (99.354 seients) amb la idea que el 30 de març no hi haurà limitacions.

Els rècords

Si un bon percentatge de les persones que han adquirit entrada acaben assistint al camp, la cita es convertirà en el partit femení de clubs amb més públic. El rècord el té la visita de les blaugrana a l’Atlético al Wanda Metropolitano fa dos anys, amb 60.739 persones. En un partit de Champions, el sostre és la final de la lliga de campions del 2012 (50.212 espectadors). Més complicat serà assolir el sostre absolut d’un partit femení, els 90.195 espectadors que van presenciar la final del mundial del 1999, entre els Estats Units i el Japó, al Rose Bowl de Pasadena (Califòrnia).

ELS SOSTRES

90.195
persones
en la final del mundial del 1999, entre Estats Units i Japó, rècord d’un partit femení
50.212
persones
en el partit de Champions amb més públic, la final del 2012 entre el Lió i el Frankfurt
60.739
persones
al Wanda en l’Atlético-Barça del 2019, el rècord en un partit femení de clubs

Ajornada la visita a la Real, arriba la supercopa

X.M.

El Barça tenia aquest migdia una de les cites més exigents i atractives de la lliga, el partit contra la Real Sociedad a les instal·lacions de Zubieta, amb l’oportunitat de donar un cop més d’autoritat en una lliga que domina sense cap concessió. El partit, però, ha quedat ajornat per casos de Covid-19 a la plantilla que prepara Natàlia Arroyo. La federació ho va confirmar ahir al matí, després de la petició feta per la Real. El Barça també havia tingut diversos casos positius de covid en les darreres setmanes, però va afrontar amb normalitat els partits programats.

Un cop assumit que no jugaria avui, el Barça va començar a preparar la seva pròxima cita. És la supercopa espanyola, que es disputa la setmana que ve en format de final a quatre a les instal·lacions que la federació espanyola té a Las Rozas. Dimecres hi ha la primera semifinal, amb un altre duel entre les blaugrana i el Real Madrid. El Barça hi arribarà amb més descans que el Madrid, que aquest migdia té un derbi al camp del Rayo. L’altre lloc a la final de la supercopa de diumenge se’l disputaran dijous el Llevant i l’Atlético de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)