Barça

Alèxia i Lewandowski guanyen el The Best

FIFA. La de Mollet ho ha guanyat tot en els últims mesos i el polonès, que ja va guanyar el premi el 2020, iguala Cristiano amb dos guardons

Alèxia Putellas comença el 2022 amb la mateixa força amb què va tancar el 2021. La de Mollet del Vallès ha guanyat avui en la gala celebrada a Zuric, a la seu oficial de la FIFA, el premi The Best a la millor jugadora de l’any. Aquest premi se suma a tots els que ha guanyat en els últims mesos: millor migcampista i millor jugadora d’Europa per part de la UEFA, millor futbolista de l’any segons la IFFHS, la Pilota d’Or, la Creu de Sant Jordi, millor futbolista catalana de l’any en la Gala de les Estrelles del Futbol Català, el Globe Soccer Awards 2021 i el premi de la UFEC a la millor esportista de l’any.

Alèxia s’ha imposat en les votacions a la seva companya d’equip Jenni Hermoso i la futbolista australiana del Chelsea, Sam Kerr. “Estic molt feliç. Vull agrair a totes les meves companyes la seva feina perquè aquest premi és de totes. Continuaré amb la mateixa motivació aquest any i espero que tornem a tenir molts èxits”, ha explicat en el seu discurs fet via telemàtica.

En categoria masculina, Robert Lewandowski s’ha imposat a Leo Messi i Mohamed Salah i empata amb dos guardons amb Cristiano Ronaldo, que el va guanyar en les dues primeres edicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)