Barça

Umtiti, ni al mercat ni a la gespa

Infermeria. El central francès, renovat a contracor per poder activar Ferran Torres, serà operat avui d’una fractura al cinquè metatarsià del peu dret i estarà uns tres mesos de baixa

Samuel Umtiti serà operat avui de la fractura al cinquè metatarsià del peu dret que es va fer en l’entrenament d’ahir. El central francès serà intervingut quirúrgicament pel doctor Antoni Dalmau i quan acabi la intervenció el club facilitarà un comunicat amb el temps que estarà de baixa. D’entrada, la previsió inicial és que pugui estar apartat dels terrenys de joc uns tres mesos i això implicaria dir adeu gairebé al que queda de temporada. L’última lesió de Ferran Torres és una bona referència en aquest sentit. El valencià es va fer una lesió similar al peu dret en la final de la Nations League contra França al mes d’octubre i ha estat uns tres mesos inactiu.

Umtiti, un dels futbolistes afectats recentment per la covid, es va lesionar de forma fortuïta després d’una trepitjada d’un company en l’última sessió. La fractura frustra qualsevol pla del club en aquest mercat d’hivern. El central havia renovat el contracte amb el Barça fins al 2026, a la baixa, i aquest moviment havia permès inscriure Ferran Torres, però la voluntat del club continuava sent buscar-li una sortida en forma de cessió, o una venda en el millor dels casos. Aquesta via queda ara del tot dinamitada.

Males notícies per al Barça, que ofegat per la seva situació límit amb el fair play financer, s’ha vist obligat a renovar un futbolista amb el qual no compta, i males notícies també per a un Umtiti que no aixeca el cap des de fa anys. Castigat pels seus eterns problemes al genoll, ara aquesta fractura l’obliga a parar de nou.

A l’estiu, Laporta es va reunir amb Umtiti al seu despatx i li va donar una altra oportunitat, però els fets parlen per si sols. Umtiti no ha comptat per a Koeman ni per a Xavi. Xiulat ja durant la pretemporada, Umtiti ha disputat aquest curs 2021/22 un únic partit. Va ser a Pamplona contra l’Osasuna (2-2), al desembre, ja amb Xavi com a entrenador. Un únic partit en la lliga en tota la primera volta del campionat i cap minut en la Champions. En tres temporades i mitja no ha jugat més de 50 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)