Barça

L’hora de la reconquesta

Supercopa. El Barça s’enfronta al Madrid (19.15 / Esport3 / BarçaTV) en la semifinal de l’única competició que se li va escapar la temporada passada

El premi The Best que Alexia Putellas va rebre dilluns posa el punt final a un 2021 de somni per al primer equip femení del Barça, que ho ha guanyat absolutament tot. Vaja, tot no. I és que al mes de gener de l’any passat se li va escapar l’únic títol de la temporada: la supercopa. Va ser en la semifinal, quan les blaugrana van fer tot el possible per superar l’Atlético però no van afinar la punteria i les conchoneras van aconseguir la classificació per la final en la tanda de penals. Aquella espina encara està viva dins del vestidor, i ara és el moment de treure-se-la, ja que el Barça s’enfronta aquesta tarda al Madrid a Las Rozas en la semifinal de la supercopa (19.15 h / Esport 3, BarçaTV), buscant el bitllet per a una final en què s’enfrontaria al guanyador de l’Atlético-Llevant de demà. “És cert que la temporada passada no va acabar de ser rodona per la supercopa. Vam ser qui més ocasions va tenir però no van entrar i l’Atlético ens va poder guanyar als penals. Tot i això no pensem què passarà si perdem. Som un equip ambiciós i tenim la seguretat que si juguem com volem tindrem possibilitats de guanyar el partit”, deia ahir en la prèvia el tècnic Jonatan Giráldez, segon de Lluís Cortés la temporada passada. Més contundent encara era Alèxia Putellas: “Ens va fer molt mal aquella derrota als penals. Ens vam aixecar i vam acabar l’any molt bé, però no volem començar l’any de la mateixa manera.”

Més enllà del valor en si que té el partit d’aquesta tarda per encarrilar el primer títol de la temporada, el duel contra el Madrid serà el primer de la sèrie de quatre enfrontaments entre supercopa, lliga i Champions, i això hi dona un valor afegit. “És un equip que ha canviat bastant la idea de jugar des de l’arribada de Toril. Tenen una idea molt definida del seu estil, amb un pla de partit sempre molt similar. Nosaltres hem de ser fidels al nostre estil i ser capaces de fer el nostre joc amb independència del rival”, comenta Giráldez. En aquest sentit la supercopa serà un escenari estrany, ja que a Las Rozas hi podran acudir poc més de mil espectadors, mentre que en la Champions el Camp Nou estarà ple.

Per avui Giráldez recupera Mapi León i seran baixa Aitana Bonmatí, Bruna Vilamala, Mariona i Crnogorcevic per lesió.

17 Partits guanyats 7

0 Partits empatats 2

0 Partits perduts 6

98 Gols a favor 20

4 Gols en contra 21

LA PRÈVIA

És cert que la temporada passada no va acabar de ser rodona per la supercopa. Ara seria el premi que es mereix l’equip
El Madrid ha canviat amb Toril i té un estil molt definit. No ens posarà les coses fàcils
Jonatan Giráldez
entrenador del barça
Afrontem una sèrie de quatre partits contra el Madrid i els volem guanyar absolutament tots
Alèxia Putellas
Migcampista del barça

Andrea Falcón, cedida al Llevant

El Barça ha arribat a un acord amb el Llevant per cedir fins a final de temporada Andrea Falcón. La carrilera esquerrana, de 24 anys, acaba de superar una lesió al genoll dret, de la qual es va operar el març passat, i acabarà el curs en el conjunt granota, que jugarà l’altra semifinal de la supercopa contra l’Atlético, amb la intenció d’agafar continuïtat. Falcón ha acumulat 22 partits en la seva segona etapa en el Barça, entre les temporada 2019/20 i 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)