Barça

Good, Better, Alèxia

Supercopa. Un gol en el temps afegit de la guanyadora del The Best posa fi a la resistència de Misa Rodríguez i tot el Real Madrid, i classifica el Barça per a la final de diumenge

Barça 1 Real Madrid 0

BARÇA:Paños, Torrejón, Paredes, Jana, Leila (Oshoala, 61’), Graham Hansen, Jenni Hermoso (Melanie, 94’), Patri (Engen, 84’), Alèxia, Rölfo (Clàudia Pina, 94’) i Martens.REAL MADRID:Misa Rodríguez, Robles (Claudia, 61’), Kaci (Teresa Abelleira, 77’), Peter, Ivana, Moller (Nahikari García, 61’), Claudia Zornoza, Maite Oroz, Olga Carmona, Esther González, Athenea del Castillo.GOLS:1-0 (91’) Alèxia.ÀRBITRE:Rivera Olmedo. T.G.: A Ivana i Alèxia.

Sempre Alèxia. Tocada per una vareta màgica. Llarga vida a l’encanteri. Un gol in extremis de l’actual Pilota d’Or i la guanyadora del The Best impulsa el Barça cap a la final de la supercopa. La famosa supercopa, l’únic títol que se li va escapar la temporada passada al Barça del triplet.

Sovint diuen que l’elogi debilita. No és el cas d’Alèxia. La capitana del Barça viu abraçada a la glòria permanent. Els premis l’enforteixen. No cau en l’autocomplaença. Dilluns recollia el premi The Best de la FIFA i 48 hores després classificava el seu equip per jugar la primera final de la temporada amb un gol heroic. Gol amb tots els ingredients: contra el Real Madrid, a Madrid, i en el temps afegit. Després de picar pedra durant noranta minuts contra el mur edificat per Misa Rodríguez. Partidàs de la portera nascuda a Las Palmas de Gran Canària. Ho va aturar absolutament tot menys el gol d’Alèxia.

El Barça va xutar i xutar. I Misa Rodríguez va parar i parar. Un monòleg. El Barça va gaudir de moltíssimes oportunitats de gol, algunes de tan clares com la de Patri, superada la mitja hora de joc, en què, després de robar la cartera a una rival en la zona de construcció, va acabar quedant-se sola però no va definir bé. Abans Rölfo havia enviat una pilota als núvols i Martens havia rematat de cap molt ajustat al pal (17’ i 32’).

En la segona meitat l’allau ofensiva del Barça va continuar i Misa va prolongar també el seu recital d’aturades. Primer per aturar un xut creuat d’Alèxia i després per refusar amb una bona estirada la rematada de cap a boca de canó d’Irene Paredes (64’ i 72’). Grans reflexos.

L’actuació de Misa sota els pals va fer aparèixer inevitablement alguns fantasmes. A molts culers se’ls va passar pel cap la semifinal de la temporada passada contra l’Atlético, on el Barça va fallar infinitat d’oportunitats i al final l’Atlético va acabar classificant-se als penals. En aquell partit, curiosament, també va marcar Alèxia. Aquell dia va ser en el minut 89 i va ser per portar el partit a la pròrroga. Ahir va ser en el minut 91 i va ser per evitar-la. Jenni Hermoso va fer una acció personal per la banda dreta, va connectar la centrada, Oshoala va rematar al pal i la pilota va sortir disparada cap enfora, i allà va aparèixer Alèxia per connectar un xut ras que va posar fi a la resistència del Madrid. Un gol fet amb l’escut. Havia de ser Alèxia.

VESTIDORS

Estem contentes per la victòria. Guanyar així encara té un millor sabor de boca. Hem patit però sortim reforçades
Irene Paredes
Hem competit cara a cara contra el Barça i és una pena que tota la feina feta caigui per un gol en el minut 91
Claudia Zornoza

Horari oficial: la final es jugarà a les dotze

La final de la supercopa ja té horari confirmat. Per fi. La Federació Espanyola de Futbol s’ha fet pregar, però ahir, tot just quatre dies abans del partit, va fer públic que la final es disputarà finalment a les dotze del migdia. Avui es jugarà la segona semifinal entre el defensor del títol, l’Atlético de Madrid, i el Llevant d’Andrea Falcón (19.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)