L’Atlético defensarà el títol

Supercopa. El Barça intentarà aixecar diumenge el primer títol del curs contra l’actual campió, un Atlético que va derrotar ahir el Llevant

Llevant 2 Atlético 3

LLEVANT:Korenciova, Sílvia Lloris, Cometti, Núria Mendoza, Paula Tomás, Tatiana Pinto (Andonova, 76’), Leire Baños (Erika González, 82’), Irene Guerrero, Gio (Andrea Falcón, 82’), Alba Redondo, Carol (Giovanna, 64’).ATLÉTICO:Lola Gallardo, Laia Alexandri, Silvia Meseguer, Van Dongen, Carmenn Menayo (Lundkvist, 70’), Bárbara Latorre (Amanda Sampedro, 46’), Maitane López, Santos (Banini, 78’), Sheila García, Ludmila (Kgatlana, 78’), Deyna Castellanos.GOLS:0-1 (32’) Deyna Castellanos. 1-1 (41’) Carol. 1-2 (71’) Maitane López. 1-3 (77’) Ludmila. 2-3 (81’) Gio.ÀRBITRE:Eugenia Gil. T.G.: a Cometti i Bárbara Latorre.

El Barça ja sap el nom del seu rival en la final de diumenge (12 h). Serà l’Atlético de Madrid, el vigent campió de la supercopa i el botxí de les blaugrana la temporada passada en l’únic títol que se’ls va escapar.

L’Atlético va eliminar ahir el Llevant en la segona semifinal, en un partit molt igualat i amb tres gols en els últims vint minuts. Els gols de Deyna Castellanos, Maitane López i Ludmila van guiar les madrilenyes, contra un Llevant que encara va posar sal i pebre al partit amb un gol a nou minuts del final.