Barça

Jordi Alba: “Fa anys que se’m critica i ho tinc assumit”

El lateral ha parlat a Movistar després del partit

Jordi Alba ha tingut un paper destacat en la victòria del Barça al camp de l’Alavés, i és que una gran passada seva ha originat el gol de Frenkie De Jong que ha donat els tres punts als de Xavi. Després del partit, el lateral ha parlat a Movistar i no s’ha mossegat la llengua després de les crítiques que ha rebut els últims dies per l’eliminació de la copa. Aquestes han estat algunes de les seves declaracions:

“Em sento assenyalat des de fa anys. No és la primera vegada però accepto totes les crítiques perquè forma part del circ. No ho vaig passar malament per les crítiques, sinó per l’eliminació. Les crítiques sempre hi seran i les tinc assumides. Si jugo bé no es parlarà de mi i si jugo malament em criticaran. Reconec que no vaig estar gens bé l’altre dia. És normal, ho accepto i ho tinc assumit.”

“No em preocupa si les crítiques són justes o no perquè tinc el respecte dels companys i del cos tècnic. De tots els tècnics que he tingut. Al final he jugat deu anys al Barça i ningú m’ha regalat res. Sigui just o no jo ho respecto. Sempre s’assenyala als veterans quan es perd i quan es guanya és diferent. Sembla que només hi hagi veterans al Barça.”

“Passa amb Piqué, Amb Busquets, amb mi... Fa anys que es parla de veterans, des que tenia 28 anys. No em preocupa, tinc 32 anys i em sento amb forces. L’altre dia no vaig estar bé i ho reconec. Sé que quan no jugo bé les crítiques seran dures.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)