Barça

Oficial: Ansu no s’opera

Decisió presa. El jugador seguirà un tractament conservador per recuperar-se de la lesió al al tendó proximal del bíceps femoral de la cama esquerra i el club, com és habitual en aquests casos, respecta la seva decisió

Ansu Fati no passarà per la sala d’operacions. Decisió presa. Ara, sí. Ja és oficial. El club acaba d’emetre un comunicat on informa del full de ruta a seguir i el camí escollit per Ansu Fati i la seva família ha estat finalment la via del tractament conservador.

A Ansu li generava pànic la simple idea de tornar a passar pel quiròfan. Està escarmentat per tot el que li va tocar viure en la seva anterior lesió de menisc i les nombroses operacions per les quals va haver de passar, que el van deixar sense l’Eurocopa i sense els Jocs Olímpics. Les complicacions que va tenir en aquella lesió de menisc van dur-lo a la sala d’operacions en diverses ocasions i el que en un principi havia de ser un període de baixa d’uns quatre mesos es va acabar convertint en gairebé un any de baixa, fins al seu recordat retorn contra el Llevant a finals del mes de setembre.

La lesió al tendó proximal del bíceps femoral de la cama esquerra patida en el partit de copa contra l’Athletic el situava de nou davant la bifurcació: quiròfan o tractament conservador. El club li havia aconsellat passar per la sala d’operacions cosa que implicava estar quatre mesos de baixa i un menor risc de recaiguda en el retorn, però Ansu ha escollit la via menys traumàtica. Estarà uns dos mesos de baixa i no s’operarà. Totes les parts van reunir-se ahir dilluns i aquest migdia s’ha fet oficial la decisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)