Barça

Jutglà aprofita el temps

1a divisió FEF. Un doblet de l’osonenc (77’ i 90’) premia la insistència final del filial al camp del Costa Brava, frustrat pel guió

Costa Brava 2 Barça B 2

COSTA BRAVA:Marcos; Campins, Dani Pérez, Julen Monreal, Manel Royo; Forlín, Manchón (Galindo, 46’), Romero; Sergio Gil (Álvaro, 53’), Cala (Ilyas Chaira, 74’) i Nuha (Boris, 92’)..BARÇA B:Carevic; Guillem Jaime (Escobar, 76’), Arnau Comas (Mika Mármol, 46’), Ramos Mingo, Balde; Jandro (Kays Ruiz, 55’), Álvaro Sanz, Lucas de Vega; Ilias, Peque Polo (Estanis, 76’) i Jutglà.GOLS:1-0 (30’) Cala. 2-0 (64’) Galindo. 2-1 (77’) Jutglà. 2-2 (90’) Jutglà.ÀRBITRE:Morales Moreno (andalús).T.G.:Sergio Gil (25’), Manchón (39’), Manel Royo (51’), Romero (69’), Ilyas Chaira (75’), del Costa Brava; Arnau Comas (35’), del Barça B.T.V.:cap.

Amb el parèntesi a primera divisió, Ferran Jutglà ha tornat al filial, que ahir va agrair la presència de l’osonenc, protagonista absolut de la reacció final a Palamós. Un doblet del davanter en dinàmica de primer equip (77’ i 90’) va rescatar un punt i va frustrar el Costa Brava, que havia pencat molt i que va veure com se li escapaven dos dels tres punts.

En la primera part, el Costa Brava no va patir gens al darrere i va crear les ocasions més clares. En un servei de banda, Cala es va regirar i, sense pensar-s’ho, va etzibar un xut que va superar el porter (30’). El Barça B va retocar la proposta en la segona meitat, però es va trobar el 2-0 en un córner servit per Galindo que es va passejar per l’àrea sense que ningú la toqués (64’). Va necessitar dos gols en contra, el Barça B, per accelerar de debò. Marcos va ser providencial en treure un xut de Mika Mármol (65’) però no va poder fer res en el 2-1, de Ferran Jutglà, atent a l’hora de caçar una pilota a l’àrea (77’). Amb el 2-1, el setge dels visitants va ser absolut, i va tenir premi en una connexió entre Kays Ruiz i Jutglà, que va etzibar una volea preciosa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)