Barça

Acord Barça-Adama i més pressió a Dembélé

Mercat. El club blaugrana, Jorge Mendes i el Wolverhampton arriben a un acord per la cessió del futbolista nascut a l’Hospitalet i només falta que el Barça ho faci oficial

La oficialitat del retorn d’Adama Traoré és qüestió d’hores. El Barça, Jorge Mendes i el Wolverhampton han arribat a un principi d’acord per tal que el futbolista nascut a l’Hospitalet torni a vestir de blaugrana. L’operació està tancada en un 95%. És pràcticament una realitat i el club confia poder-ho fer oficial entre avui i demà.

Adama, de 26 anys, arribarà en qualitat de cedit fins a final de temporada i aleshores el Barça i el Wolverhampton es tornaran a asseure. Hi ha pactada una opció de compra de 30 milions però caldrà veure si el Barça l’acaba fent efectiva. El jugador, que està aquests dies de vacances aprofitant l’aturada de la Premier League, està encantat amb la idea de tornar a jugar al Camp Nou. Jorge Mendes va posar aquesta possibilitat damunt la taula fa setmanes i en els últims dies s’han intensificat les converses fins a arribar a un acord.

Adama ha fet un esforç i s’ha baixat ostensiblement el salari respecte al seu sou al Wolverhampton per facilitar la seva inscripció, conscient dels problemes del Barça amb el fair-play.

La seva arribada pressiona encara més a Dembélé i a Moussa Sissoko. El club el vol fora abans de dilluns i el fitxatge d’Adama és tota una declaració d’intencions, perquè juga en la mateixa posició que el francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)