Barça

Adama passa la revisió mèdica i dilluns ja s’entrenarà

Mercat. El nou reforç del Barça ha assegurat que està molt content just arribar a l’aeroport

Adama Traoré va arribar ahir a Barcelona procedent de Dubai, on estava gaudint d’uns dies de descans aprofitant l’aturada de la Premier League. Va haver d’interrompre aquestes petites vacances per agafar un vol i venir a Barcelona, on havia de passar la pertinent revisió mèdica abans de firmar la cessió fins a final de temporada amb el Barça. Després d’aterrar a l’aeroport del Prat, on va assegurar que estava “molt content” de tornar a Can Barça, es va dirigir cap a l’hospital de Barcelona, on va fer-se les primeres proves mèdiques del dia. Va ser-hi una hora i quart aproximadament. Després va marxar cap a la ciutat esportiva per completar la revisió.

Ara només queda que el club blaugrana faci oficial el seu fitxatge. Adama arriba procedent del Wolverhampton Wanderers, on havia perdut una mica de protagonisme aquesta temporada. Arriba cedit i el Barça tindrà una opció de compra per uns 30 milions d’euros. Adama serà presentat la setmana vinent, molt possiblement dilluns mateix, i ja s’entrenaria sota les ordres de Xavi el mateix dia a les sis de la tarda.

El jugador arriba com a substitut d’Ousmane Dembélé, a qui el Barça ja ha dit que ha de marxar en aquest mercat d’hivern després de negar-se a renovar malgrat sis mesos de negociacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)