Barça

“He demanat un últim esforç”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Xavi no va acabar satisfet del joc del seu equip contra el Celta. Per això el tècnic blaugrana ha demanat un pas endavant als jugadors per afrontar el duel d’aquesta tarda contra el Getafe. “He demanat un últim esforç. Estem frustrats, però hem de fer un pas endavant. No estem jugant bé i volem acabar amb bones sensacions. El Getafe ha millorat molt amb Quique i haurem de jugar molt millor que contra el Celta”, va explicar. L’entrenador de Terrassa també va assegurar que l’“emociona” el fet que Araujo vulgui jugar i va confirmar que Balde podria tenir minuts arran de l’absència de Jordi Alba.

Va ser una roda de premsa en què es va parlar més del futur que no pas del present. “Soc una part important en la presa de decisions. La planificació la tinc molt clara, però l’economia ho marca tot”, va dir. I va recordar la importància de crear un equip competitiu: “Hem de competir l’any que ve. Se’ns exigirà més i nosaltres també exigirem més als jugadors. Som el Barça i només val guanyar.”

Quique i l’exigència

“No estem salvats i tenim l’obligació de donar-ho tot. El rival així ens ho exigirà”, va dir el tècnic del Getafe. Sobre el Barça: “Els que surtin voldran demostrar a l’entrenador que ho poden fer bé. És un equip incòmode i costa treure’ls la pilota.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)