Barça

Araujo, baixa per precaució contra el Getafe

Convocatòria. El central uruguaià es queda a casa després de patir una commoció en l’últim partit al Camp Nou contra el Celta. Reforcen el primer equip els futbolistes del filial Balde, Mika Mármol i Álvaro Sanz

El Barça ha comunicat que Ronald Araujo no viatja amb l’equip fins a Getafe i causa baixa per al duel contra els madrileny corresponent a la penúltima jornada de lliga per precaució. El central uruguaià va patir una commoció cerebral en l’últim partit contra el Celta després de xocar amb Gavi i, tot i que va passar només una nit a l’hospital, s’ha exercitat al gimnàs i, fins i tot, va participar en l’últim entrenament amb el grup, els serveis mèdics del club han volgut ser cauts.

En la llista de 22 futbolistes, Xavi Hernández ha citat als jugadors del filial Jandro, Balde, Álvaro Sanz i Mika Mármol, a més del porter Carevic. Són baixa per lesió Dest, Piqué, Pedri, Nico, Sergi Roberto i Araujo, i per sanció Eric Garcia, Frenkie de Jong i Jordi Alba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)