Barça

La perfecció sí que existeix (2-1)

El Barça derrota l’Atlético de Madrid i aconsegueix la lliga perfecta

La lliga perfecta del Barça ja és una realitat. 30 de 30. Una fita que les jugadores van fregar l’any passat i que els hi va quedar pendent en la llista d’objectius d’una temporada que va camí de ser històrica.

L’Atlético de Madrid, únic equip capaç de guanyar-les la lliga passada, era l’últim escull. El Barça no ha reservat absolutament res i Giráldez, sancionat, ha alineat un onze de gala i amb aroma de titular a la final de la Champions. El Barça ha dominat el joc i ha obert el marcador a pilota aturada amb una rematada de cap d’Irene Paredes a la sortida d’un córner (11’). Aitana ha delectat la graderia del Johan amb un partidàs i un golàs des de l’esquerra quan tothom esperava una centrada (23’). L’Atlético ha avisat a través de Kgatlana, que ha posat a prova Sandra Paños en dues ocasions.

El Barça ha mantingut el control al segon temps i podria haver encarrilat el duel després de l’expulsió de Van Dongen per un penal sobre Jenni que Alèxia no ha pogut transformar. Lola Gallardo li ha endevinat les intencions a la capitana i ha blocat el llançament. El Barça no ha pogut fer el tercer i això ho ha aprofitat l’Atlético per reduir distàncies gràcies a un gol d’Amanda Sampedro (64’). Seguidament, el Johan Cruyff ha viscut el moment més emotiu amb l’entrada de Melanie Serrano. Les futbolistes que hi havia sobre la gespa li han fet un passadís a la jugadora amb més partits de la història del Barça –517–, que s’ha acomiadat avui de l’estadi. L’Atlético ha posat tota la carn a la graella, conscient que el bitllet per a la Champions se li escapava en mans del Madrid. Ajibade ha fregat l’empat al darrer minut: s’ha escapat sola cap a Paños i Aitana ha hagut de fer falta. La migcampista ha vist la targeta vermella i s’han igualat les forces en un partit completament trencat. Finalment, no s’ha mogut el marcador. Les blaugranes han fet el ple i l’Atlético s’ha quedat fora de la Champions en detriment del Madrid.

El Barça ja pot pensar en Torí i en l’Olympique de Lió. Comença el compte enrere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)