Barça

El Barça i el Getafe pacten taules (0-0)

Hi ha hagut pacte de no agressió a Getafe. Els dos equips necessitaven l’empat per confirmar els seus objectius (permanència i segon lloc) i ha passat allò que molts pronosticaven. No ha estat tan escandalós com el recordat Alemanya-Àustria del mundial del 1982 però en la segona part el risc dels dos equips ha estat zero. En el temps afegit ha debutat el defensa de Terrassa Mika Màrmol (2001). La improvisada defensa de Xavi (Alves, Mingueza, Lenglet i Balde) no ha tingut dificultats.

A diferència del dia del Celta Xavi ha apostat per un mig del camp més tradicional amb Busquets, Gavi i Riqui Puig. El de Matadapera ha estat el més destacat de la primera part buscant desmarcatges a l’esquena dels centrals locals i distribuint bones passades enmig de l’entremat defensiu de Quique. L’equip, amb tot, ha tingut enormes problemes per progressar i connectar amb els homes de davant, que no han pogut posar a provar David Soria. Els madrilenys han tingut alguna ocasió de la mà d’Ünal, però l’únic moment en què Ter Stegen s’ha posat nerviós ha estat per un error propi dins l’àrea que ha estat a punt de costar-li un disgust.

En la segona part l’únic incident remarcable ha estat la lesió de Memphis. L’entrada d’Ansu tampoc ha variat la situació. El Barça ha mantingut la possessió sense arriscar cap passada amb un joc permanentment horitzontal contra una defensa posicional molt concentrada. Mingueza, el millor en defensa, s’ha fet valer quan els davanters locals han intentat alguna transició més ràpida.

Xavi tampoc ha apostat per Dembélé, que avui ha fet 25 anys, per estalviar-li trepitjar la gespa on va començar el seu calvari de lesions el 2017.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)