Barça

Hi haurà rua per Barcelona si el Barça guanya la Champions

Ho ha confirmat l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, en una entrevista a RAC1

Diumenge hi haurà rua de campiones per Barcelona si el Barça guanya la Champions femenina. L’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, ho ha confirmat en una entrevista a El Món a RAC1: “Se la mereixen. Em vaig comprometre a fer-la. Els hi vaig dir quan les vam rebre l’any passat pel triplet. Ens fa molta il·lusió perquè tothom segueix el Barça femení, tant nens com nenes, i ho hem d’agrair com a ciutat. La gent té ganes de mostrar l’afecte cap a un equip que està guanyant títols i trencant barreres. A més, s’han acabat les restriccions de la pandèmia. Ja és hora”, ha afirmat Colau. L’alcaldessa ha explicat que s’està treballant conjuntament amb el Barça per acabar de polir-ne els detalls, que s’anunciaran ben aviat.

Colau també ha confirmat que hi haurà pantalla gegant: “Segurament estarà ubicada al centre. Plaça Catalunya és un espai que es contempla. El Barça femení és un referent per moltes nenes que veuen l’esport com un lloc propi. Com a ciutat ho hem d’impulsar”.

L’any 2013, l’equip femení ja va sortir de rua, en aquest cas compartida amb el primer equip masculí després que tots dos guanyessin la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)