Barça

Alexia: “La confiança és màxima”

Preparades. Alexia Putellas i Irene Paredes han atès els mitjans de comunicació en la prèvia de la final de la lliga de campions

La capitana del Barça, Alexia Putellas, i Irene Paredes han comparegut en roda de premsa per atendre a mitjans d’arreu del món en la prèvia de la final de Champions de demà contra l’Olympique de Lió, que es juga a les 19 hores al Juventus Stadium:

Motivació

“La confiança és màxima. Penso que arribem a la final els dos millors equips d’Europa ara mateix. Tenim al davant un rival complicat, que ens obligarà a donar el nostre màxim, però tenim el 100% de confiança en el pla de partit, en que tot sortirà bé i podrem guanyar la Champions un cop més”, ha dit Putellas.

Consell de Paredes

“Els últims cinc anys he jugat molt contra l’Olympique, he acumulat tot tipus de resultats i ha sigut contra moltes de les jugadores que continuen a l’equip, així que em dona una experiència que només amb els vídeos no es pot assolir. Els hi he fet saber a les jugadores els petits detalls que no es poden veure a simple vista i espero que ens ajudin per demà” ha comentat Irene Paredes.

Paraula de capitana

“Sabem de l’expectació que hi ha, que hem generat entre tot. Moltíssima gent s’està desplaçant cap aquí i tota aquesta energia l’estem sentit i demà la canalitzarem de la millor forma possible, que és entregant tot el que tenim dins. I si aconseguim estar fines i precises, estarem molt a prop de guanyar”.

Tancar el cercle

“És per fer la pel·lícula perfecte perquè aquest cicle va començar amb la derrota contra el Lió i demà tenim una oportunitat de revalidar el títol que vam aconseguir l’any passat contra l’equip que ens va fer veure que aquell era el nivell mínim per ser campiones d’Europa, però si demà no juguéssim contra elles, sortiríem amb la mateixa ambició. L’objectiu no és altre que tornar a aixecar la copa” ha comentat Alexia Putellas.

Final igualada

“Crec que som els dos equips que havíem d’arribar a la final. Som els dos millors equips d’Europa i, probablement, també del món. Serà molt igualtat. Moltes de les jugadores del Lió actual han guanyat 7 Champions, nosaltres som les recents campiones i volem revalidar el títol”, ha valorat Paredes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)