Barça

“El Barça no es pot permetre un altre any sense guanyar títols”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Per a Xavi el més important avui és jugar bé. “L’objectiu és acabar amb les millors sensacions independentment del resultat, tot i que, lògicament, volem guanyar”, va dir en la prèvia el tècnic, que va qualificar el Vila-real com “el pitjor rival possible”. “És el millor equip que ens hem trobat en la lliga. Unai Emery és un grandíssim entrenador i és un equip molt treballat. Ells s’hi juguen molt i serà molt difícil”, va indicar el terrassenc, que també va fer balanç del curs: “Hem salvat una situació crítica, hem millorat en el joc, però no ens ha servit per competir. No ha estat una bona temporada; el Barça no es pot permetre un altre any sense guanyar títols”, va manifestar. El preparador també va ser qüestionat pel futur. “Volem fitxar futbolistes que siguin titulars; han de millorar el que tenim”, va assenyalar abans de reconèixer que Lewandowski és “una opció”.

Unai Emery, segur

Els groguets necessiten els tres punts. “Jugar contra el Barça sempre és difícil, però hem de sortir a guanyar”, va dir Unai Emery.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)