Barça

Jonatan Giráldez

Entrenador del Barça

“Treballarem més per tornar”

La derrota d’ahir va ser molt dolorosa i Jonatan Giráldez no va poder amagar la seva decepció i tristesa després d’un cop tan dur. El tècnic va explicar el 0-3 matiner per les pèrdues de pilota de l’equip: “Esperàvem una pressió alta per part seva i és cert que el primer gol ens ha trastocat. Hem perdut massa pilotes en la zona de creació. Sabíem que era clau controlar el nostre joc i les seves transicions i en trenta minuts no hem estat capaces de fer-ho. L’equip ha fet un gran esforç intentant marcar ràpid. Elles també juguen i són un gran equip. Felicito el Lió.”

El tècnic va reconèixer que el partit contra el Lió era una oportunitat d’or per a l’equip. “Totes les derrotes fan mal. Podíem canviar la història a favor nostre i donar un cop de puny sobre la taula. No hem estat capaços i han fet un millor partit”, va explicar l’entrenador gallec.

Tot i això, va voler deixar clar que ho tornaran a intentar: “No vull posar excuses. No sempre pots guanyar tots els duels, però has de tenir recursos per atacar millor i no cometre tantes pèrdues. Si teníem ritme competitiu o no durant la temporada no depèn de nosaltres, però la nostra intenció és mantenir sempre un ritme competitiu alt, i avui no n’hem tingut suficient. Hem de treballar més i per tornar un altre cop amb opcions de guanyar la Champions.”

El tècnic va voler enviar un missatge d’agraïment a l’afició després del desplaçament massiu a Torí: “Sap greu per totes les persones que han viatjat avui després de catorze o quinze hores d’autobús. Totes les persones que ens han ajudat al llarg d’aquesta temporada han estat clau en tot el que hem aconseguit i malauradament no els podem donar aquest títol que tant volíem. Estem tristos per no guanyar perquè teníem la sensació que jugàvem a casa.”

Finalment, Giráldez va explicar que ara toca aixecar-se per afrontar l’últim títol: la copa. “Quan perds la reacció és de tristesa i decepció. És lògic. No es poden amagar aquests sentiments. Són experiències que formen part de la competició. A vegades es guanya i en d’altres s’aprèn. Hem d’intentar ser millors i encara tenim una competició en joc i hem d’evitar que això ens afecti. Tenim dies per desconnectar”, va concloure l’entrenador.

REACCIONS

Volíem recuperar aquest títol. No volíem demostrar res, només volíem guanyar
Wendie Renard
DEFENSA DEL LIÓ
M’ha fet mal veure-les tan tristes. S’ha fet una gran temporada i tornarem
Joan Laporta
PRESIDENT DEL BARÇA
Hem comès errors que no solem fer i que et condemnen. Necessitem el seu ritme competitiu
Alexia Putellas
MIGCAMPISTA DEL BARÇA
No hem sabut trobar la manera de fer mal. Hem d’estar agraïdes a tothom que ha vingut aquí
Sandra Paños
PORTERA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)