Barça

Xavi:”Hem salvat una temporada que podria haver estat desastrosa”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha comparegut en roda de premsa després de perdre l’últim partit de la temporada contra el Vila-real (0-2). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

El partit

“La primera part ha estat prou bona, crec que no mereixíem anar perdent al descans, però és el futbol. N’hem generat quatre o cinc de clares, però no les hem fet efectives. A la segona part ens ha costat més, no hem tingut tanta paciència. Ells també s’hi jugaven molt i nosaltres poca cosa”.

Balanç de la temporada

“Hem d’estar satisfets perquè aquests sis mesos han estat durs, hem fet un esforç mental molt gran. Ens ha donat per entrar a Champions i hem salvat una temporada que podria haver estat desastrosa. Hem d’estar satisfets, però no contents. Al novembre estàvem sota mínims, i hem fet molt bona feina per acabar segons”.

Final del curs

“No hem acabat la temporada amb les millors sensacions, però fent un balanç d’on veníem al novembre a com hem acabat hem d’estar satisfets. Ara s’ha acabat la competició i comença la feina de despatx, que crec que és més important que el futbol. Ens hem de reforçar molt bé i canviar moltes coses per optar a títols l’any que ve”.

Neymar

“Neymar és un futbolista que no em desagrada evidentment, però no n’hem parlat de l’opció que torni”.

20 jugadors cap a Sydney

El Barça ha donat a conèixer la llista dels jugadors que viatgen a Sydney per disputar un partit amistós el dimecres contra un All Stars de la Lliga Australiana. Aquests són: Ter Stegen, Araujo, Sergio Busquets, Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Adama, L.De Jong, Jordi Alba, F. De Jong, Umtiti, Aubameyang, Gavi, Balde, Álvaro Sanz, Arnau Tenas, Mika Mármol, Jandro i Aranda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)