Barça

Alèxia, millor jugadora de la Champions

Barça. Malgrat no proclamar-se campiona d’Europa amb el conjunt blaugrana, la capitana ha estat escollida per la UEFA la millor futbolista d’aquesta edició. Un total de quatre jugadores del Barça formen l’onze ideal de la competició

La temporada d’Alèxia Putellas ha estat espectacular. Malgrat que dissabte no va oferir la seva millor versió, com tot el Barça en general, la capitana ha estat la líder de l’equip en molts moments del curs i en totes les competicions. Així ho han reconegut també els observadors tècnics de la UEFA, que han votat la futbolista de Mollet del Vallès com la millor d’aquesta edició de la Champions. Alèxia, guanyadora també del guardó de màxima golejadora gràcies a la seva diana en la final –11 gols–, va ser clau en l’eliminatòria contra el Madrid, amb un doblet en l’anada, i també va veure porteria en els dos duels del Camp Nou contra el conjunt blanc i el Wolfsburg. Dissabte va fer el gol de l’honor i de les esperances del Barça davant una remuntada que no es va poder portar a terme. La de Mollet també ha repartit un total de dues assistències al llarg de la competició.

També en l’onze ideal

La capitana també forma part de l’onze ideal de la Champions, compartit amb tres companyes seves: Patri Guijarro i Aitana Bonmatí, sòcies al mig del camp blaugrana, i Mapi León. L’equip que més jugadores n’aporta és el campió, l’Olympique de Lió, amb sis: Endler, Bathy, Renard, Bacha, Henry i Hegerberg. Completa l’alineació Katoto, del PSG, semifinalista de la màxima competició europea. D’altra banda, la lateral esquerra del Lió, Salma Bacha, ha estat escollida la millor jugadora jove.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)