El Barça es refà i jugarà la final de la copa (4-0)

El Barça jugarà una nova final aquesta temporada. L’equip de Jonatan Giráldez s’ha refet de la patacada a la Champions contra l’Olympique de Lió amb una exhibició contra el Real Madrid en les semifinals de la copa.

El conjunt blaugrana ha sortit a assetjar la porteria blanca i Misa ha evitat l’1-0 en una rematada en boca de gol de Mariona quan només s’havien jugat tres minuts. El Barça trepitjava constantment l’àrea i ha disposat d’una triple ocasió claríssima: pal d’Alèxia, aturada de Misa a xut de Rolfö i remat desviat d’Oshoala (13’). La nigeriana ha rematat al pal dos minuts després. El gol s’olorava i ha arribat al minut 19. Bona combinació blaugrana, centrada d’Alèxia al punt de penal i gol de Lieke Martens.

En el segon temps el Barça ha continuat dominant. Aitana ha fregat el segon amb un xut que ha sortit llepant el pal (46’) i, seguidament, ha aprofitat un regal d’Oshoala per fer el 2-0 a la frontal de l’àrea petita. Un gol que ha portat el Barça a sentenciar amb la diana de Mariona a la sortida d’un córner (53’) que ha deixat encarrilat el partit. El ritme del joc ha baixat, però el Barça ha continuat portant el ritme del partit. Finalment, Oshoala, negada de cara a porteria durant tot el partit, ha fet el quart després d’una genialitat de Clàudia Pina (75’), que ha estat sublim.

El Barça intentarà revalidar el títol aconseguit l’any passat. El rival a la final (diumenge, 11.30h) serà l’Sporting de Huelva.