Barça

Alexia: “Hem arribat a totes les finals i volem guanyar aquesta”

El Barça es juga demà l’últim títol, la copa, contra l’Sporting de Huelva, a Alcorcón. N’ha parlat la capitana, Alexia Putellas.

La motivació

“És un títol, i l’equip està molt motivat, amb ganes d’aixecar aquesta copa i tornar a fer història, i guanyar tots els títols estatals possibles”.

Després del cop

“És molt important, no pel que va passar en la final de la Champions sinó perquè som el Barça i hem de competir per guanyar cada títol. Hem arribat a totes les finals i volem guanyar aquesta. Tots sabeu que no vam aconseguir la Champions, però ens hem refet.”

A Alcorcón i al migdia

“Si ens ha sorprès? Sorprès, no. Però les experiències al Camp Nou i a Torí difícilment es puguin repetir. Estem centrades a competir per poder aixecar la copa.

Respecte a la lliga

“La principal diferència és que a la lliga tens moltes oportunitats. Aquí, 90 minuts. Anirem a totes. En la lliga també sortim sempre a guanyar, i això no canvia. Però és un partit únic i pot passar de tot.”

La calor

“No soc una experta, però òbviament, amb 30 o 40 graus, no pots rendir igual. Respecte al nivell estatal, em referia a la intensitat. En cap moment vaig dir que la lliga francesa fos millor o pitjor. Una de les virtuts de la francesa és el nivell d’intensitat. No parlo de qualitat. És diferent. Volia matisar-ho.”

La seva temporada

“Ha estat una temporada amb molts canvis, amb coses que han estat intenses, moments a què no estava acostumada. M’hi he sabut adaptar, posant sempre per davant els interessos de l’equip.”

L’afició

“La responsabilitat de guanyar sempre la tenim. Des del pimer dia que soc aquí, Volem guanyar demà i estic segur que la gent vindrà a Alcorcón i ens ajudarà tota la temporada.

Fatiga física i mental?

“A aquest punt de la temporada sempre hi ha fatiga, és normal. Són molts partits. Estem entrenades per això, però és normal després de deu mesos competint. No és el mateix que al novembre.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)