Barça

Els blaugrana son campions

Copa de campions. El juvenil A del Barça supera l’Athletic, i suma el quart trofeu de la història de la categoria onze anys després

Barça 2 Athletic 0

BARÇA:Astralaga, Miki Juanola (Pol Muñoz, 67’), Almeida, Chadi Riad (Arnau Casas, 46’), Àlex Valle, Casadó, Estanis (Mamadou Saidou, 3’), Aleix, Víctor Barberá, Ilias Akhomach (Jorge Alastuey, 89’), Juanda (Fermín López, 67’).ATHLETIC:Peñalver, Santamaría, Lander Arenal (Alba, 46’), Duñabeitia, Santolaya (Unax Rezola, 86’), Sánchez, Badiola (Aimar Peña, 78’), Bita, Palacín (Ieltxu García, 55’), Álvaro Marín (Vicandi, 46’), Sollano.GOLS:1-0 (25’) Àlex Valle, 2-0 (94’) Fermín.ÀRBITRE:Valentín Pizarro Gómez.T.G.:Miki Juanola, Saidou, Ilias, Lander Arenal, Bita.

El juvenil blaugrana ja té la quarta copa de la seva història entre les seves mans. Un títol que en els últims anys s’ha resistit com mai. Després de perdre l’any passat la final d’aquesta competició contra el Deportivo, en aquesta edició el Barça només tenia entre cella i cella aixecar aquest trofeu, que no guanyava des del 2011, ja fa onze anys. Ahir, no va desaprofitar l’ocasió i es va imposar a l’Athletic Club en la final disputada a Las Rozas.

Els d’Òscar López van ser superior als biscaïns i les dianes d’Àlex Valle i Fermín van decidir el matx. El primer gol va arribar en el minut 25, quan Valle va resoldre dins l’àrea una paret que va fer amb Víctor Barberà, que li va tornar la pilota amb un toc d’esperó espectacular. En la segona part, els blaugrana van haver de patir, ja que el gol de la sentència no va arribar fins al temps afegit (94’). Amb l’Athletic bolcat a la recerca de l’empat, Fermín va establir el 2-0 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)