Barça

Sergi Roberto signa la renovació amb el Barça

El jugador nascut a Reus ha firmat per una temporada més rebaixant-se la fitxa de forma considerable

El Barça ha fet oficial aquest migdia la renovació de Sergi Roberto fins al mes de juny de 2023. El jugador format al planter defensarà la samarreta blaugrana un any més després d’acceptar l’oferta de renovació que li ha acabat fent el club tot i el llarg període d’incertesa que s’ha viscut sobre el seu futur. Un contracte que, segons s’ha pogut saber, inclou una rebaixa salarial de més del 60 per cent. D’aquesta manera, Sergi Roberto començarà la pretemporada el 4 de juliol a les ordres de Xavi Hernández, qui considera que el jugador nascut a Reus pot ser molt aprofitable en tres demarcacions: lateral dret, migcampista i interior.

Sergi Roberto va arribar a Barcelona amb només 14 anys, procedent del futbol base del Gimnàstic de Tarragona. Amb el pas del temps va anar pujant de categories fins a debutar amb el primer equip un 10 de novembre de l’any 2010, en un partit de copa contra el Ceuta. Tot i això, la seva consolidació com a jugador del Barça no va arribar fins a la temporada 2013/2014, amb el Tata Martino com entrenador.

Fins al moment, Sergi Roberto ha disputat 316 partits amb el primer equip i ha marcat 12 gols, el més recordat el que va confirmar la remuntada contra el PSG en els vuitens de la Champions. En el seu palmarès hi figuren 6 lligues, 6 copes i 2 Champions, entre altres títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)