Barça

Lligats de mans i peus

En LaLiga, quiets. El Barça no és l’únic club bloquejat en la lliga espanyola, Atlético i Sevilla tampoc han fet cap incorporació encara

El mercat està inflat, però en la lliga espanyol pràcticament ningú s’està movent. El Barça n’és el clar exemple, lligat de mans i peus amb el fair play, però no és l’únic. Atlético i Sevilla, els altres dos clubs que l’acompanyaran en la Champions League juntament amb el Real Madrid, també tenen problemes i, de fet, tampoc han fet encara cap fitxatge. “Per poder fitxar necessitem vendre. Veurem a qui venem i a qui comprem”, reconeixia aquesta setmana el president de l’Atlético, Enrique Cerezo. “Són 40 milions els que hem de vendre, i en això estem. El mercat no està fàcil, està molt difícil. I la situació econòmica ja sabeu com és”, va concloure el dirigent. El club colchonero té en la plantilla sous molt alts com ara el del seu tècnic, Diego Pablo Simeone, o el de jugadors com ara Antoine Griezmann, que, tot i rebaixar-se’l venint del Barça, continua sent elevat, Koke Resurrección o Jan Oblak, i ara, per quadrar el límit salarial, es veu obligat a efectuar vendes per poder incorporar nous jugadors. En espera que es resolgui tot plegat hi ha Axel Witsel, del Dortmund, que serà el primer reforç de l’entitat roig-i-blanca, que també vol incorporar un lateral dret.

En una posició similar hi ha el Sevilla, un altre dels clubs potents del campionat, que necessita ingressar abans de comprar, i, de moment, ja ha venut Diego Carlos a l’Aston Villa per 31 milions d’euros i ara aspira a fer el mateix amb l’altre central, Jules Koundé, per qui està demanant 60 milions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)