Barça

Lenglet aposta pel Tottenham

Mercat. El central francès veu amb bons ulls la cessió al conjunt anglès, que permetria alliberar massa salarial, mentre el club treballa en els casos de Dembélé, De Jong i Raphinha, de qui ahir es va parlar amb Deco, el seu representant

L’activació de les palanques econòmiques no va ser l’únic que es va moure ahir als despatxos del Camp Nou, que continuen traient fum per alliberar massa salarial i construir la plantilla de la temporada que ve. Un dels grans passos d’ahir es va fer amb Lenglet. El central francès, amb contracte fins al 2026, no entra en els plans de Xavi i, a diferència del gener, té clar que sortirà del club. De fet, ja s’ha decidit pel Tottenham, però ara falta l’entesa entre els dos clubs en un acord que, molt probablement, serà en forma de cessió en lloc de traspàs, que és el que es vol des de can Barça.

L’acord per Lenglet podria tardar uns dies a concretar-se, ja que les carpetes més imminents són les de Dembélé i Frenkie de Jong. El francès acaba avui el contracte amb el Barça i s’espera la resposta definitiva sobre l’oferta de renovació, tot i que el seu representant continua jugant al gat i a la rata. Diferent és el cas del migcampista holandès, ja que segons diverses fonts ahir el Barça i el Manchester United van acostar posicions i ara el club anglès estaria disposat a arribar als 85 milions d’euros que demana el Barça, però a través dels variables.

L’última gran carpeta que es va tocar ahir va ser la de Raphinha. De fet, Deco, el seu representant, va ser ahir a les oficines del Camp Nou, i és que el Chelsea s’ha afegit a l’interès per l’extrem i estaria disposat a pagar 65 milions d’euros. El destí preferit del jugador, però, continua sent el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)