Barça

Adeu, de moment

Contracte. Dembélé ja és agent lliure després de no haver acceptat la renovació, però el serial no ha acabat

Ousmane Dembélé ja no és jugador del Barça. Des de la mitjanit passada, el contracte que unia el futbolista francès amb l’entitat blaugrana ha expirat. I ho ha fet sense cap resposta del jugador i del seu representant, Moussa Sissoko, a l’oferta de renovació a la baixa que el Barça li va oferir. Tot plegat, però, no vol dir que Dembélé no jugui al Camp Nou la pròxima temporada. Encara podria vestir la samarreta blaugrana i incorporar-se de nou al club com a agent lliure.

El francès ha desfullat la margarida durant mesos. La seva continuïtat ha estat enrocada tot aquest temps, amb un ultimàtum del club al gener i l’amenaça de no tornar a jugar. Sort en va tenir, Dembélé, de la figura de Xavi, que des del primer dia va mostrar confiança en ell i el va recuperar per a la causa. El francès, malgrat no destacar en l’apartat dels gols i oferir un rendiment irregular, va aconseguir canviar els xiulets de l’afició per aplaudiments. Malgrat assegurar que vol continuar a Barcelona, en cap moment ha acceptat l’oferta que li va enviar el club. I el Barça tampoc ha tingut intenció de canviar les condicions de la renovació ni acostar-se a les pretensions de Dembélé, més altes de les que el club pot assumir. El missatge sempre ha estat clar: o accepta l’oferta que hi ha sobre la taula o ja sap on és la porta de sortida.

El Chelsea i Raphinha

Al francès se l’ha vinculat amb altres equips, com ara el PSG o el Chelsea. El nou director esportiu del club parisenc, Luis Campos, ja va descartar aquesta via. Amb els anglesos, on Thomas Tuchel és l’entrenador i el coneix bé de l’etapa a Dortmund, l’acord semblava més a prop, però l’operació es va refredar i el Chelsea va apostar fort per Raphinha, del Leeds United. És l’altre nom que apareix enmig de l’entramat Dembélé: el seu representant, Deco, s’ha reunit amb el Barça aquests dos últims dies i encara és una opció de futur per al club blaugrana. La seva arribada podria tancar definitivament la porta a un Dembélé que ha anat allargant la decisió final.

El final d’Alves, Luuk i Adama

Dembélé no és l’únic que ha acabat contracte amb el Barça. Hi ha tres jugadors més que ho han fet i que s’han desvinculat definitivament del club. Dani Alves ja va anunciar el seu adeu fa unes setmanes, mentre que Luuk de Jong va acomiadar-se ahir de l’afició a través de les xarxes. El neerlandès ha acabat la seva cessió i torna al Sevilla. Qui també torna al seu club d’origen, en aquest cas al Wolverhampton, és Adama Traoré. El Barça no ha exercit l’opció de compra de 30 milions per ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)