Barça

Sergio Ramos es va queixar a Rubiales d’arbitratges a favor del Barça

Sergio Ramos sobre el VAR: “És una vergonya, això del Barça és un escàndol”

El Confidencial ha tornat a la càrrega aquest divendres amb nous àudios i missatges dirigits al president de la real federació espanyola de futbol, Luis Rubiales. En aquest cas es tracta de missatges de Sergio Ramos, capità del Reial Madrid aleshores, en què es queixava de suposats favors arbitrals al Barcelona la temporada 2018/2019.

Els missatges en qüestió van ser enviats el 20 de gener del 2019, després de la victòria per 3 gols a 1 del Barcelona al Leganés, un partit on hi va haver certa polèmica en el segon gol anotat pel conjunt blaugrana.

Ramos va escriure aquell dia: “Rubi, ens comença a preocupar ja greument el tema del VAR, sobretot amb el Barça. És una autèntica vergonya el que estan fent els àrbitres. Has vist avui la falta de Suárez al porter al 2-1? És d’acudit”.

Rubiales li va respondre l’endemà de forma educada i sense entrar en la polèmica: “Bona tarda, Sergio. Tu ets el capità de la Selecció, tens centenars o milers de partits a la teva esquena i millor que ningú comprens que de vegades hi ha diferents opinions sobre un fet. Com bé saps jo no entro en aquestes qüestions. Treballem dia a dia perquè l’estament arbitral tingui més mitjans i la seva eficàcia millori. Entre tots hem d’intentar que el nostre futbol millori. Una abraçada. Ens veiem aviat”.

El defensa del conjunt blanc no va quedar gaire convençut amb la rèplica, però va entendre que no anés més enllà: “Políticament molt correcte, enhorabona. Esperava una opinió personal sobre això del Barça d’ahir, que és un escàndol i ja estan destinats a guanyar la lliga sí o sí. Entenc postura. Una forta abraçada”, va concloure l’andalús.

Aquella temporada el Barça va aixecar la lliga imposant-se de manera aclaparadora a un Real Madrid que va finalitzar la campanya com a tercer classificat, a 19 punts dels blaugrana. L’Atlético acabaria segon amb 11 punts menys que el conjunt culer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)