Barça

Bartomeu nega haver pagat a periodistes per tal que el defensessin

L’expresident del Barça, Josep Maria Bartomeu, a través dels seus advocats, ha presentat al·legacions al jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona en les quals nega que pagués mai a periodistes afins falsificant factures per tal que el defensessin i difamessin candidats rivals que es presentaven a les eleccions del Barça. L’exmàxim mandatari del club blaugrana requereix a la jutgessa del cas que demani als Mossos d’Esquadra les proves i la documentació que sostenen les acusacions que es desprenen de les actuacions que han dut a terme els cossos policials als dispositius informàtics requisats.

Bartomeu fa referència concret al paràgraf on se l’acusa d’ordenar el pagament a periodistes afins amb factures falsificades arran de la cancel·lació dels treballs amb Nicestream. Els advocats del president assenyalen en l’escrit d’al·legacions que l’acusació no va acompanyada de documentació i que s’ha referit amb l’objectiu de danyar la seva imatge.

Al programa de la SER Que t’hi jugues, s’han referit a l’actuació d’ofici dels Mossos d’Esquadra afegint que s’haurien interceptat missatges que acrediten que Bartomeu hauria ordenat els pagaments als periodistes afins.

A més, el programa radiofònic, a través de l’informe policial, assegura que segons la policia, el Barça va encarregar que i3 ventures crees perfils a xarxes que defensessin Bartomeu i que va falsificar-ne la documentació perquè ningú ho sabés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)