Barça

El Barça obre una botiga-museu davant la Sagrada Família

El Barça ha inaugurat avui una nova botiga de roba esportiva i marxandatge, que compta amb un museu dedicat a explicar la història blaugrana. Són 415m2 dividits en dues plantes on, a més de trobar les equipacions oficials i diverses col·leccions exclusives, el client pot visitar un espai d’exposició temàtica i d’experiència culer.

Es tracta d’un concepte híbrid innovador que vol crear experiències noves per als aficionats. El nou punt de venda pretén ser un dels locals més importants de cara als turistes que visiten la zona ja que, a més de comprar productes oficials, els visitants poden fer un tast de la cultura del club per després ampliar-la a les instal·lacions del Camp Nou.

L’establiment està gestionat en totalitat pel Barça i es troba al carrer Mallorca de Barcelona, just davant del simbòlic edifici de la Sagrada Família. És la setena Barça Store que obre l’entitat, juntament amb les que hi ha al Camp Nou, a Canaletes, al Passeig de Gràcia, a La Roca Village, a Viladecans i a les terminals T1 i T2 de l’aeroport de Barcelona.

El Barça té com a objectiu consolidar el seu pla de retail fent-se amb l’explotació directa del seus productes i ampliant la seva xarxa de punts de venda a través de BLM, un dels actius que formen part de les famoses palanques econòmiques. El club està en negociacions per vendre el 49% d’aquesta societat a un o més inversors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)