Barça

Franck Kessie ja és blaugrana

El migcampista signa fins al 2026 amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros

Ja és oficial. El Barça ha anunciat aquest migdia el fitxatge de Franck Kessie, que arriba lliure després d’acabar contracte amb el Milan. El seu fitxatge estava tancat des de fa mesos però els problemes econòmics del club blaugrana per poder inscriure el futbolista han fet que fins avui no s’hagi pogut fer oficial. El migcampista de Costa d’Ivori es converteix així en el segon reforç del Barça per la temporada 2022/23 després de l’arribada de Pablo Torre, i segurament el seguirà en les pròximes hores l’anunci de l’arribada del central Andreas Christensen.

Kessie, de 25 anys, signa contracte amb el Barça fins al 2026 i tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros. La presentació oficial com a nou jugador blaugrana es farà aquest dimecres 6 de juliol a partir de les 11h. L’acte es farà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja que al Camp Nou s’està canviant la gespa i no s’hi podran fer presentacions en els propers dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)