Barça

Riqui Puig i Neto, les sorpreses del primer dia

Cap dels dos jugadors estaven citats i tenien permís del club per absentar-se mentre es resol el seu futur

El Barça 2022-2023 ja està en marxa. L’equip comandat per Xavi Hernández viu avui el primer dia de la pretemporada. Aquest matí, des de les 9h, la plantilla ha passat les pertinents proves mèdiques abans de realitzar la primera sessió d’entrenament aquesta tarda. No s’han incorporat encara els jugadors internacionals, així com alguns futbolistes amb els quals Xavi no compta i als qui el club ha donat uns dies de permís per resoldre el seu futur. Entre ells hi eren Riqui Puig i Neto, però ambdós han decidit assistir a la ciutat esportiva. També ho ha fet Ansu Fati, malgrat que va anar a l’última convocatòria amb la selecció. L’extrem ha decidit retallar les seves vacances per començar a guanyar ritme i confiança com més aviat millor.

Tres sorpreses en un primer dia on també s’han retrobat els jugadors que tornen de cessió: Trincao, Pjanic, Rey Manaj, Iñaki Peña i Collado. Aquest últim amb la intenció de guanyar-se un lloc a la plantilla durant aquesta pretemporada després de la seva cessió al Granada. Dels altres quatre, sembla que tan sols Peña es quedarà, a la resta se’ls busca sortida.

També s’han incorporat jugadors del filial i el juvenil. Entre ells, el nou fitxatge Pablo Torre, procedent del Racing de Santander. Un jugador que de moment tindrà fitxa amb el segon equip, però amb l’oportunitat de guanyar-se a Xavi durant aquestes setmanes de preparació. Tenas, Balde, Abde, Mármol, Aranda, Riad, Ilias i Casadó han estat els altres vuit presents de la pedrera. La llista de jugadors l’han completat Ter Stegen, Piqué, Sergi Roberto, Nico, Dest, Aubameyang i Pedri, ja totalment recuperat de la seva última lesió.

El dia 11 s’incorporaran els internacionals per completar el grup: Araújo, Jordi Alba, Busquets, Gavi, Eric, De Jong, Braithwaite, Ferran Torres i Memphis. Tot i que amb Braithwaite tampoc s’hi compta i estan obertes les situacions de De Jong i Memphis. Lenglet, Migueza i Umtiti acompanyaven a Riqui Puig i Neto en la llista de descartats i no s’han presentat pendents de tancar el seu futur lluny del Barça. L’operació més propera, sembla, la cessió de Lenglet al Tottenham.

L’equip tindrà una primera setmana d’entrenaments amb dos dies de doble sessió, dimarts i dijous, i tres de només una, avui, dimecres i dissabte. L’equip jugarà el primer amistós el 13 de juliol al camp de l’Olot, equip que acaba de pujar a 2a Federació. Després, posarà rumb als EUA per disputar diversos amistos en la gira nord-americana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)