Barça

L’arribada de Marcos Alonso, molt avançada

A prop. El Barça ultima les negociacions amb el Chelsea per al fitxatge del lateral esquerre. Tuchel: “Ens ha demanat marxar. No tenia sentit alinear-lo”

Dijous el Barça va perdre l’oportunitat de tancar el fitxatge de César Azpilicueta, ja que el navarrès, capità del Chelsea, va renovar per dues temporades després d’esperar durant setmanes que arribés un acord per convertir-se en blaugrana. Qui no s’escaparà, però, és Marcos Alonso. El lateral esquerre, que acaba contracte la temporada que ve, fa temps que té entre cella i cella tornar a Espanya i ara ha rebut el vistiplau del Chelsea per abandonar el club, ja que els londinencs han cobert la posició amb l’arribada de Cucurella. Les negociacions entre els dos clubs fa temps que estan en marxa, però en les últimes hores s’han accelerat i l’acord és cada vegada més a tocar, ja que el desig de totes les parts és que el traspàs s’acabi tancant. L’única cosa que falta és determinar el preu final, que segurament no arribarà als 10 milions d’euros, ja que l’acord del Barça amb el futbolista, de 31 anys, és pràcticament definitiu i, si no es torça res, signarà per les pròximes tres temporades, amb un salari considerablement més baix del que té al Chelsea per adaptar-se a la nova escala salarial imposada al conjunt blaugrana.

Tuchel ho confirma

L’entrenador del Chelsea ja no compta amb Marcos Alonso. “Ens ha demanat marxar i hem arribat a un acord. No tenia sentit alinear-lo”, va explicar.

Amb la seva arribada, el Barça tancarà una de les carpetes que fa més anys que està oberta, la del lateral esquerre, ja que el madrileny serà competència directa de Jordi Alba, que fa anys que no té alternativa. Ara tindrà una competència real i dura, ja que el madrileny arribarà al Barça amb una trajectòria impecable a l’esquena després d’haver jugat 179 partits en la Premier League. Gairebé tots al Chelsea, club en què ha jugat els últims sis anys, però anteriorment també havia vestit les samarretes del Bolton i el Sunderland, ja que des que va deixar el Madrid, amb 19 anys, Marcos Alonso ha fet carrera fora del futbol espanyol, jugant també quatre cursos a la Fiorentina.

Una doble via

La negociació de Marcos Alonso està molt encarrilada, però no serà fàcil de tancar, ja que les converses entre el Chelsea i el Barça tenen un altre nom sobre la taula. És el de Frenkie de Jong, que ja sap que la intenció del Barça és vendre’l per fer caixa i poder afrontar el fitxatge de Bernardo Silva. El neerlandès, que tindrà el salari més alt de la plantilla, cada vegada té més assumit que deixarà el Barça, i el Chelsea sembla el seu destí preferit. De fet, no es pot descartar que Marcos Alonso acabi formant part de la mateixa operació, tot i que no és indispensable.

NEGOCIACIÓ DOBLE

El Chelsea també negocia amb el Barça el fitxatge de Frenkie de Jong
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)