Golejada del Barça per començar (10-0)

Victòria còmoda del Barça en el primer test de la pretemporada. L’equip de Jonatan Giráldez ha golejat a l’AEM de Lleida (10-0), de la primera federació, la segona categoria del futbol espanyol.

El conjunt blaugrana ha mostrat la seva superioritat des del primer moment i ha monopolitzat les possessions de pilota. Tot just al minut 3 ha arribat el primer gol, obra de Graham Hansen. La noruega ha estat la gran protagonista del primer temps, ja que ha firmat un ’hat-trick’ en poc menys de 40 minuts. Hansen ha aprofitat una bona passada a l’espai de Martret. L’atacant del filial, de només 16 anys, ha deixat molt bones sensacions –com la resta de joves–. Ella ha fet el 2-0 al minut 17. Abans del descans, Hansen ha fet dos gols més (18’ i 41’), un d’ells de penal. També des dels onze metres, Clàudia Pina ha deixat el 5-0 en l’electrònic a la mitja part.

A la segona meitat, i amb un gran nombre de canvis i repartiment de minuts, el Barça ha continuat buscant el gol. Clàudia Pina, Crnogorcevic i Aitana, de penal, han fet tres gols més fins a situar el 8-0. Ja al tram final, Jeni s’ha marcat en pròpia porteria (85’) i Ariana Arias ha tancat la golejada (87’).