Barça

“Volem fer feliços els culers”

Xavi Hernández Tècnic del Barça

Xavi Hernández va tancar la temporada passada deixant clar que el curs vinent el Barça ja no podia lluitar per uns objectius mínims; calia tornar a competir pels títols. Després d’una bona pretemporada i cinc fitxatges il·lusionants, el tècnic parla clar. “L’objectiu és guanyar títols i jugar bé a futbol. Volem fer feliços els culers. S’ho mereixen”, va assegurar Xavi en declaracions als mitjans del club. L’entrenador del Barça està satisfet amb el rendiment i l’actitud dels jugadors en aquesta pretemporada. “Les sensacions són molt bones. L’equip està molt bé. Tothom s’entrena amb intensitat i ritme”, va explicar. Al Gamper, el primer de Xavi com a entrenador, el Barça tindrà el suport de l’afició. El tècnic confia que hi siguin al llarg de tota la temporada. “Necessitem el seu suport. Hem generat il·lusió i nosaltres també en tenim. Veig que tenen ganes de veure l’equip. El Gamper torna a casa i és una festa per als culers. Intentarem fer-los gaudir. Ho donarem tot per fer-los sentir orgullosos de com juguem”, va sentenciar.

Més enllà del moment de l’equip, Xavi va elogiar el rival del Gamper d’avui (20 h), el Pumas. A les seves files hi ha un futbolista que fins fa poc més de dos mesos s’entrenava a les ordres del terrassenc: Dani Alves. Xavi espera que el brasiler tingui un bon comiat. “S’ho mereix. Quan vaig trucar-li per dir-li que havia de marxar ja li vaig dir que calia fer-li un comiat. També ho vaig comentar al president. La gent faria molt bé d’acomiadar-lo com es mereix”, va concloure.

OBJECTIUS

“Aquest any volem guanyar títols i jugar bé a futbol; tenim il·lusió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)