Barça

Nico, un regal per a Gattuso

Mercat. El Barça i el València tenen molt avançat l’acord de cessió per una temporada del futbolista gallec

Nico González és un dels tres únics futbolistes de camp que ha participat en els sis partits de la pretemporada amb el Barça, juntament amb Frank Kessié i Ansu Fati. Amb tot, el jugador del planter entén que aquesta temporada disposarà de pocs minuts perquè la competència al mig del camp és molt alta i prefereix tenir major protagonisme en un altre club de primera divisió. I és el València de Gattuso qui ha trucat a la porta. L’acord entre el Barça i el València per a la cessió de Nico està molt avançat. Nico jugarà a Mestalla la pròxima temporada i és el València qui assumirà la seva fitxa. Cessió sense opció de compra.

L’acord s’ha accelerat en les últimes hores i només falta que tots dos clubs facin l’anunci oficial. Nico canvia Xavi per Gattuso i el Cmap Nou per Mestalla amb la voluntat de guanyar encara major experiència a primera divisió aquesta pròxima temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)