Barça

Bernardo Silva: “El City sap el que vull”

Bernardo Silva és un dels objectes de desig de Xavi Hernández i del Barça. El jugador del Manchester City agrada i molt, però el seu fitxatge depèn de la sortida d’altres jugadors, com ara Frenkie de Jong. El Barça treballa per resoldre el trencaclosques de la massa salarial a contrarellotge, ja que la lliga arrenca aquest cap de setmana i encara no s’ha inscrit a cap dels nous fitxatges. La sortida del neerlandès és una de les opcions que sempre ha estat sobre la taula i la seva marxa obriria les portes al portuguès, que s’ha pronunciat sobre el seu futur en una entrevista a ESPN. “Sempre he dit que estic feliç al City, però no sé què passarà. La meva relació amb el club és molt honesta. He estat clar amb ells i saben el que vull. Si em quedo, donaré el millor de mi perquè respecto el club. És futbol. Veurem què passa”, ha explicat.

Alguns jugadors importants han deixat el City aquest estiu, com Sterling i Gabriel Jesus. Preguntat per si espera la mateixa resposta del club en cas de decidir marxar, Bernardo Silva ha deixat clar que el City no reté els seus futbolistes. “És un club gran i no volen jugadors que no estiguin contents. Ens diuen que si no som feliços podem marxar. Evidentment, volen treure una quantitat econòmica justa per deixar-nos marxar, però és un club respectuós. Sempre han estat honestos amb mi i jo amb ells. Passi el que passi, segur que serà d’una manera molt respectuosa”, ha afirmat. De fet, el seu entrenador, Pep Guardiola, va dir fa uns dies que el desig del jugador era el més important i que ell no el frenaria. Queden tres setmanes de mercat i Bernardo Silva pot ser un dels protagonistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)