Barça

Aitana Bonmatí té una lesió al soli

Males notícies per a Jonatan Giráldez. L’entrenador del Barça femení té una nova baixa per lesió a la seva plantilla. El club blaugrana ha confirmat que Aitana Bonmatí pateix una lesió al soli de la cama esquerra. La migcampista abandona la concentració a la Vall d’en Bas, on l’equip hi va arribar el passat dilluns per fer una estada, i farà el treball de recuperació a Barcelona. El club no ha especificat el temps de baixa d’Aitana, que dependrà de la seva evolució.

La migcampista blaugrana va ser una peça clau la temporada passada, acumulant molts minuts de joc. Aquest estiu pràcticament no ha tingut descans amb la disputa de l’Eurocopa.

Aitana se suma a les baixes per lesió de Nuria Rábano, Alexia, Cata Coll, Jana, Bruna i Oshoala, a banda de Salma Paralluelo, que es troba concentrada amb la selecció espanyola sub-20 i no està al 100%. Amb la baixa d’Aitana, el tècnic Jonatan Giráldez només té a la seva disposició a dues migcampistes: Engen i Patri Guijarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)