Barça

Nico passa la revisió

La cessió de Nico González al València continua sense fer-se oficial. Fins que no firmi la seva renovació amb el Barça no es tancarà l’operació amb el club valencianista. Tot i això, el migcampista, que va arribar a la capital del Túria la nit de dimecres, va passar ahir al matí la revisió mèdica i es va fer les fotos protocol·làries que s’utilitzaran per anunciar la seva incorporació. És qüestió d’hores que tots dos clubs ho facin oficial. De fet, Nico continua apareixent en el web de la lliga com a jugador del Barça, però ja sense dorsal. El 14 l’ha heretat Memphis, que ha perdut el 9, ara en mans de Robert Lewandowski.

Si tot es tanca sense problemes, a València diuen que el migcampista gallec podria ser presentat avui mateix, aprofitant que l’equip de Gattuso fa un entrenament a portes obertes a Mestalla. Seria la seva primera sessió sota les ordres del tècnic italià, que va convèncer Nico assegurant-li que tindrà protagonisme en el seu nou projecte. És el que vol el gallec, que va deixar clar en el seu missatge de comiat a les xarxes socials que la seva marxa del Barça “no és un adeu, és un fins aviat”. El jugador va declarar en arribar a València que està content i que confia a tenir minuts diumenge en l’estrena del conjunt valencianista a la lliga. L’equip de Gattuso farà l’estrena del curs 2022/2023 davant la seva afició a Mestalla i contra un català: rep el Girona a les 19.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)