Barça

Oficial: Activada la quarta palanca i 100 milions d’euros més a la caixa

Economia. El Barça oficialitza la venda del 24,5% de Barça Studios a l’empresa Orpheus Media, administrada per Jaume Roures

El FC Barcelona ha anunciat l’activació de la quarta palanca. Finalment, l’acord no ha estat amb el grup GDA Luma. El club tenia celeritat per tancar la venda i ha estat finalment l’empresa Orpheus Media, administrada per Jaume Roures, qui s’ha fet amb el 24,5% de Barça Studios. L’operació s’ha tancat per 100 milions d’euros.

Aquest acord complementa el que ja es va firmar el 29 de juliol passat amb Socios.com i servirà per accelerar el creixement de l’estratègia digital, NFT i Web.3 del club.

“La venda s’ha dut a terme d’acord amb l’autorització de l’Assemblea General de Socis i Sòcies del FC Barcelona celebrada el 23 d’octubre passat. Amb aquestes inversions, els socis estratègics de Barça Studios demostren la confiança en el valor del projecte i el futur dels continguts digitals en el món de l’esport”, explica el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)