Barça

Les entrades per al Gamper femení, esgotades

El Barça femení continua arrossegant a l’afició. Després de comptar amb 4.515 espectadors en el primer amistós de la pretemporada contra l’AEM –cinquena millor entrada a l’estadi Johan Cruyff–, el club blaugrana ha anunciat que ja no queden entrades per al Barça-Montpeller corresponent al Trofeu Joan Gamper. Tot i això, és possible que en els pròxims dies surtin algunes localitats a la venda, disponibles per l’alliberament de compromisos amb l’equip rival i del mateix club, tal com ja va passar en els duels de Champions contra el Madrid i el Wolfsburg.

En un principi, l’equip de Jonatan Giráldez havia de disputar el Gamper al Camp Nou el mateix dia que el Barça masculí, però la rescissió de contracte de la Roma va obligar el club a buscar un altre rival i a modificar el pla previst. Malgrat tot, l’afició ha respost i omplirà les graderies del Johan Cruyff.

El Barça-Montpeller, que es disputarà el dimarts 23 d’agost a les 20h, servirà per presentar la nova plantilla i per continuar preparant la temporada, que arrencarà el cap de setmana del 10 i 11 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)