Barça

Pjanic convenç, Collado marxa

Diferències. Xavi confirma que el migcampista bosnià l’ha convençut i que es quedarà aquest curs al Barça. En canvi, Collado no s’entrena i ultima la seva sortida a l’Elx en forma de cessió

De la mateixa manera que el Barça ultima les inscripcions, també tanca algunes carpetes que eren incertes. Ahir, dues es van resoldre. Una és la de Miralem Pjanic. El migcampista bosnià, oblidat per Ronald Koeman, va haver de marxar al Besiktas el curs passat per trobar minuts. El seu futur era incert, però Xavi Hernández va confirmar en roda de premsa que es quedarà. “Al final m’ha convençut i es quedarà amb nosaltres, pot ser un recanvi per a Busquets”, va afirmar el tècnic de Terrassa. Així, doncs, Pjanic tindrà una nova oportunitat a Barcelona després de jugar 31 partits el primer any.

En canvi, un altre dels jugadors que va jugar cedit el curs passat, Álex Collado, repetirà la mateixa fórmula. El sabadellenc ja no es va entrenar ahir a la tarda amb permís del club. Collado està tancant la seva sortida del club blaugrana amb destinació a l’Elx de Francisco. Per tant, seguirà els mateixos passos que Nico González, buscant minuts en un equip de primera divisió. La cessió seria per una temporada i sense opció de compra per al club il·licità. S’espera que es faci oficial en les pròximes hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)