Barça

Andrea Pereira jugarà a l’América mexicà

Futbol internacional. Després de deixar el Barça el passat 9 d’agost, la futbolista barcelonina iniciarà una nova experiència a l’Apertura mexicana

Una setmana després de desvincular-se del Barça, Andrea Pereira ja té nou equip. La catalana ha signat pel Club América de Mèxic, i jugarà aquesta campanya a l’Apertura. Als seus 28 anys, Pereira inicia una nova etapa en la seva trajectòria professional després de passar quatre temporades al Barça.

Amb el conjunt blaugrana va superar els 100 partits oficials al llarg dels últims quatre anys. La jugadora nascuda a Barcelona ho ha guanyat pràcticament tot amb l’equip de la seva ciutat i ara aposta per una nova experiència. Anteriorment, havia passat per l’Atlético de Madrid i l’Espanyol. A més, és internacional absoluta amb Espanya des de fa unes temporades.

Pereira ja és a Mèxic i ha estat presentada com a nova incorporació de l’América. La futbolista podria debutar aquest mateix diumenge amb el seu nou equip. L’América visitarà al Puebla a l’estadi Cuauhtémoc en la vuitena jornada de l’Apertura 2022. En set jornades, el nou equip d’Andrea Pereirea ha sumat 14 punts - dues victòries, dos empats i una derrotes -, situant-se a set del líder, el Guadalajara, que ha guanyat tots els partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)