Barça

La Juve pressiona Memphis

Sortides. Els italians tenen pressa per trobar el recanvi de Vlahovic i donen uns últims dies de marge perquè el davanter neerlandès surti del Barça amb la carta de llibertat. Si no ho fa, activaran l’opció d’Arnautovic, del Bolonya

Els clubs europeus viuen aquests últims dies d’agost amb molt nerviosisme per acabar de polir les plantilles amb els millors jugadors disponibles per afrontar aquesta nova temporada. És el cas de la Juve, que mira desesperadament de reforçar la davantera amb un substitut de garanties per al serbi Dusan Vlahovic.

Segons publicaven ahir els diaris italians La Gazzetta dello Sport i Tuttosport, els de Torí han llençat un ultimàtum a Memphis Depay perquè demani la carta de llibertat al FC Barcelona i s’incorpori ràpidament a l’equip transalpí, un cop ja han arribat a un acord perquè l’internacional amb els Països Baixos jugui a la Serie A.

Si durant els pròxims dies Depay no compleix els tempos que marca el Juventus, la Vecchia Signora es veurà obligada a desistir d’ell i posarà en marxa el seu plan B, que és el davanter austríac del Bolonya, Marko Arnautovic, tot i que les negociacions no serien gens fàcils.

Al Barça també li convé que aquesta operació es desencalli al més ràpid possible per així alliberar massa salarial, tot i que la preferència dels culers seria tancar un traspàs amb un clàusula que inclogui una comissió d’una futura venda o algun tipus de bonificació per rendiment. Depay va arribar lliure l’any passat al Barça i aquest curs Xavi no compta amb ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)