El Barça guanya als penals la final de consolació de l’Amo’s French Cup

Les blaugrana empaten contra el PSG (1-1) quedant-se amb el consol del tercer lloc en el torneig francès gràcies a la tanda dels penals

Després de perdre contra el Bayern a semifinals el dilluns passat, el Barça ha guanyat a penals (5-3) la final de consolació de l’AMO’s French Cup. Un empat a 1 contra el PSG ha enviat el partit a tanda de penals per decidir el tercer i quart lloc del torneig.

La falta d’encert al davant els ha tornat a passar factura en la primera part a les blaugrana. Ocasions rere ocasions. Possessió totalment dominada. Però si la pilota no entra, el marcador no es mou. I tot i jugar pràcticament tota la primera meitat al camp de les franceses, amb una falta davant l’àrea de Paños n’han tingut prou les parisenques per avançar-se. Bachmann s’ha encarregat d’efectuar-la. La pilota ha quedat perduda dins l’àrea, però s’ha trobat amb els peu de Ngueleu que no ha dubtat en acabar la jugada.

Les de Giráldez però, han aconseguit marxar a la mitja part empatant el marcador. Geyse Ferreira, que no ha tingut cap mena d’aturador en els primers 45 minuts, ha aconseguit fer el primer pel Barça. La brasilera ha aprofitat que Georgieva dubtava dins l’àrea per, vivament, robar-li i a un sol toc fer entrar la pilota.

La segona part ha canviat d’escenari. El Barça ha dominat, però les franceses han pogut arribar més. Tot i canviar completament el mig camp (han sortit Patri, Vicky i Mariona i han entrat al terreny de joc Engen, Alba Caño i Pina) el desgast s’anava notant. Al minut 77 Mapi veu vermella per un falta sobre Diani per parar el contraatac. Segons després, jugant amb 10, nou ensurt. Paños surt de sota pals i Engen salva un xut per sobre que acabava en gol. Finalment, una bona salvada de Paños en un u contra u, ha tancat el partit, enviant-lo a penals per decidir el tercer i quart lloc del torneig francès.

A la tanda de penals el Barça s’ha endut la victòria gràcies al ple de gols de Graham, Pina, Engen , Rolfo i Lucy Bronze. A les files del PSG, Karchaoui ha fallat el tercer enviant-lo per sobre la porteria de Paños.