Barça

Víctima de la inseguretat

Ensurt. Després del partit de diumenge al Camp Nou, un grup d’encaputxats va atracar Aubameyang a casa seva a punta de pistola. La família es recupera de l’espant en un hotel

Quan millor van les coses sobre la gespa, sembla que hi ha una mà negra que altera el benestar i la tranquil·litat a can Barça i aquesta vegada l’infortuni se’l va endur un dels jugadors preferits de l’afició, a qui va tocar viure un succés esgarrifós.

Només un parell d’hores més tard que Aubameyang arribés a casa seva després de l’enfrontament de lliga contra el Valladolid al Camp Nou, un grup de quatre encaputxats va assaltar el seu domicili de Castelldefels.

Els delinqüents, que es comunicaven en italià entre ells, anaven armats amb pistoles i barres de ferro, amb les quals van agredir el jugador blaugrana i la seva dona una vegada els van tenir emmordassats. Aubameyang va rebre un cop a la barbeta i la companya, un cop al cap.

L’assalt violent va tenir lloc entre la una i les dues de la matinada amb la presència dels dos fills petits del matrimoni i la d’un jugador del Terrassa FC que conviu amb ells. L’objectiu dels lladres era aconseguir la clau secreta per obrir la caixa forta, d’on van extreure diverses joies i altres objectes de valor.

Alguns veïns van observar moviment que hi va haver de matinada als voltants de la casa del jugador, on van anar diverses ambulàncies i cotxes policials minuts després que la dona del gabonès truqués a emergències per demanar ajuda.

La família Aubameyang ja no va tornar més a Castelldefels i es va refugiar a un hotel de Barcelona, molt a prop del Camp Nou, on descansen recuperant-se del greu xoc patit. El president del FC Barcelona, Joan Laporta, els va fer una breu visita ahir al migdia.

Reincidència

No era la primera vegada que entraven a robar a la residència del davanter blaugrana i és que fa un parell de mesos els mateixos lladres o potser uns altres van accedir-hi i se’n van endur més joies, tot i que en aquell cas el domicili era buit.

De moment, els Mossos d’Esquadra no han comunicar cap detenció de sospitosos. Les víctimes són els únics testimonis i se sap que els assaltants van fugir a corre-cuita amb un cotxe de color blanc de la marca Audi. Les poques càmeres de la via pública no estaven en funcionament en el moment de l’assalt.

El barri on viu el gabonès és de classe mitjana alta i qualsevol persona pot accedir-hi, ja que no disposa de cap control d’accés i es pot arribar fins la porta de les residències dels jugadors. En la mateixa zona han viscut futbolistes com Ronaldinho, Luis Suárez i Leo Messi, però aquests dos van optar per tenir seguretat privada.

Altres robatoris a jugadors del Barça

Des de 2018 diversos jugadors del Barça han patit robatoris a casa seva, però els lladres mai s’havien enfrontat directament als propietaris. Fins ahir, els delinqüents aprofitaven l’absència del futbolista per entrar a la residència o, en cas que hi hagués algú, només actuaven a les estances buides. El primer a patir un robatori va ser Jordi Alba, a qui uns lladres van forçar la caixa forta mentre la família era a la planta de sota. A Luis Suárez se li van endur diversos objectes de valor i a casa de Piqué van entrar quan els pares dormien. A Arthur Melo, Umtiti i Boateng se’ls van endur joies mentre estaven fora per compromisos professionals durant el 2019. El cas més recent va ser el d’Ansu Fati l’any 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)