Barça

Xavi: “La vida d’un ésser humà està per sobre del futbol”

El tècnic de Terrassa ha explicat a la sala de premsa del Nuevo Mirandilla com ha viscut la victòria de l’equip en un partit accidentat. El Barça ha golejat i ja afronta un nou repte: el Bayern de Múnic.

Dues parts

“No hem generat tant com esperàvem. Sabíem que un central havia de dividir, ho hem entès a estones. Fins i tot, hem tingut dues accions clares per marcar al primer temps”, ha explicat Xavi.

“El més important en aquests partits és obrir la llauna i Raphinha ha estat a punt de marcar. Si no marques, llavors tot se’t complica. Els hem desgastat i hem hagut de fer córrer molt la pilota. Ens falta millorar en l’última passada”, ha resumit el tècnic català després de la victòria al Nuevo Mirandilla amb quatre gols a la represa.

Un partit accidentat

“Ens anava arribant la informació de mica en mica. Al final han pogut reanimar a l’aficionat. El futbol i tot, està per sota d’una vida. Si hagués passat alguna desgràcia, el partit s’hauria suspès. Les tres parts estàvem d’acord que reprengués el partit si la situació estava controlada”, ha respost Xavi a la situació més delicada que s’ha viscut aquesta nit a Cadis.

Canvis per Múnic

Xavi ha tret un onze amb nou canvis respecte al partit de Champions. El tècnic de Terrassa té la vista posada al partit de dimarts a Múnic.”El que em preocupa és que tothom entreni bé i que estigui disponible. Tenim una plantilla de garanties que tothom pot jugat. Es nota poc la diferència. Els que no van jugar l’altre dia, avui han estat molt bé. Serà una dinàmica durant tota la temporada”, ha conclòs Xavi en una roda de premsa ràpida a causa del retard del final del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)