Barça

El ‘virus’ FIFA ataca el Barça

Internacionals. Jules Koundé, amb França, i Memphis Depay, amb els Països Baixos, han de marxar abans d’hora lesionats

La jornada de UEFA Nations League d’ahir va tenir un bagatge nefast per al Barça. I és que dos dels integrants de l’equip que orienta Xavi Hernández van lesionar-se; Jules Koundé, amb França, i Memphis Depay, amb els Països Baixos, van haver de ser substituïts a mig partit, per sengles molèsties musculars. En el club blaugrana esperen ara les proves mèdiques que diagnostiquin l’abast de les lesions.

El primer de la nit va ser Koundé, que, en el França- Àustria (2-0), va ser titular en la línia de tres centrals que va formar Didier Deschamps, però que en el minut 23 va haver de retirar-se a causa d’unes molèsties musculars. L’altre culer francès, Ousmane Dembélé, va entrar en el minut 79 rellevant Antoine Griezmann per uns bleus pels quals van decidir les dianes de Mbappé i Giroud.

El següent lesionat, doncs, va ser Memphis, que en el Polònia-Països Baixos (0-2) va aguantar una mica més, encara que després del descans, en el minut 52, va sentir també molèsties musculars i va abandonar el terreny de joc. Va seguir el camí de Frenkie de Jong, que al final de la primera part ja es va quedar als vestidors. No va ser la nit de cap culer a Varsòvia, ja que Robert Lewandowski, amb 90 minuts sobre la gespa, no va tenir cap possibilitat de transcendir, ja que l’equip polonès, del qual és el capità, va ser molt inferior al neerlandès, que es va imposar amb dianes de Gakpo i Bergwijn.

Tampoc recordarà gratament el seu partit l’últim blaugrana que ahir va jugar amb la seva selecció, Andreas Christensen. El central danès va disputar 90 minuts en la derrota (2-1) de Dinamarca contra Croàcia. Si els danesos haguessin guanyat, s’haurien classificat per a la final four matemàticament, però ara ja no depenen d’ells mateixos.

Avui juguen cinc internacionals més

Cinc internacionals culers més juguen avui. Ter Stegen, encara que s’entreveu suplent, té partit amb Alemanya, que rep Hongria (20.45 h) en jornada de la Nations League. La resta de blaugrana tenen amistosos; Raphinha amb Brasil s’enfronta a Ghana (20.30 h) a França; Ronald Araujo a l’Iran (18 h) a Àustria, i Alejandro Balde i Arnau Tenas visiten Romania (17 h) amb la selecció espanyola sub 21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)