Barça

Pablo Torre, al filial

Barça. El migcampista de 19 anys jugarà a partir d’ara en el Barça Atlètic per tenir més minuts. Podria debutar avui contra el Múrcia (19 h, Esport3)

La decisió ja està presa. Pablo Torre serà jugador del Barça Atlètic. Així ho van consensuar totes les parts implicades, el mateix jugador, Xavi Hernández i Rafa Márquez, en una reunió que van mantenir dijous. En aquesta trobada, es va decidir que a partir d’ara el jove migcampista començarà a jugar els partits en el filial blaugrana, tot i que en qualsevol moment pot entrar en una convocatòria del primer equip en funció de les necessitats d’aquest, sobretot si hi ha lesionats.

Aquest era un dels assumptes que quedaven pendents per solucionar en aquesta aturada de seleccions. I és que des que Pablo Torre va arribar al Barça aquest estiu procedent del Racing de Santander, només ha disputat nou minuts en partit oficial. Va ser en el debut en Champions contra el Viktoria Pilsen. El jove jugador no ha trobat lloc en el primer equip. La competència en la medul·lar és tan forta que li ha estat impossible fer-s’hi un forat. Per aquest motiu, s’havia de buscar una solució. Amb 19 anys i un futur tan prometedor, no es pot quedar parat sense ritme de competició. Per això, el cos tècnic blaugrana li va plantejar com a sortida jugar en el filial, i el futbolista ha acceptat la proposta.

Ja s’entrena amb el filial

Ahir, Pablo Torre es va exercitar per primera vegada a les ordres de Rafa Márquez per preparar l’enfrontament d’avui contra el Múrcia (19 h, Esport3) a l’estadi Johan Cruyff. El tècnic mexicà l’ha rebut amb els braços oberts, i avui ja el podria fer debutar. “Pablo vindrà a ajudar i a aportar. Estem encantats de tenir-lo. Hem parlat amb ell i intentarem posar-lo d’inici perquè és un futbolista que s’ha d’aprofitar al màxim. És un jugador que té molta qualitat, com demostra el fet que s’ha estat entrenant amb el primer equip. Això genera un altre nivell”, va explicar Márquez en la prèvia d’aquest duel. Ara sí, el jove futbolista càntabre podrà demostrar el seu potencial.

POCA PRESÈNCIA

Fins ara, només ha jugat 9 minuts en Champions, contra el Viktoria Pilsen
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)